Laatste Nieuws

02-12-2019

Kanjertrofee 2019 - 2020

Het wedstrijdseizoen is weer gestart, tijd voor een tussenstand in de Kanjertrofee’s. Het belooft weer een spannend seizoen te worden. De fanatiekelingen die flink wisten te scoren door op de verschillende zomertrainingen al punten wisten te scoren, moeten nu kijken of we deze voorsprong kunnen vasthouden door ook veel en vooral snel (PR’s?) te rijden op het ijs.

Bij de pupillen wordt de top 10 vooral gevuld met rijders die zich lieten zien op de trainingen deze zomer, en mee gingen met het schaatskamp. Helaas konden niet alle pupillen meedoen met de laatste zondagochtend wedstrijden omdat deze al vol waren. Alleen Alessia, Job, Esmee en Jarno wisten zich op tijd aan te melden en scoorden lekker met PR’s, en namen wat afstand van de concurrentie.

Bij de junioren lieten junioren A Martijn en Jesse zien dat de zomertrainingen van Eppe echt nuttig zijn. Ondanks dat zij al behoorlijk scherpe PR’s hadden staan, wisten zij zich ook al dit seizoen weer te verbeteren en daarmee de aanstormende junioren B en C nog op gepaste afstand te houden.

Toch wordt er bij de junioren wel veel wedstrijden gereden. En heeft de top 5 al meer punten dan de nummer 1 bij de senioren/masters! Dat is nu Bart, die door een goede zomer al flink scoorde, en die met 2 mooie wedstrijd-ochtenden deze voorsprong op de winnares van vorig jaar Karin wist vast te houden.

Wil je weten waar jij in het klassement staat: kijk in de gepubliceerde bestanden op de website.

Lees meer...

21-10-2019

Wedstrijdkalender voor Senioren en Masters

Wedstrijdrijden lijkt bij de masters in populariteit te dalen. Idee: samen is het veel leuker! Vandaar dit  initiatief.

Lees meer...

10-10-2019

IJBM schaatskleding bestellen? Doe het 'vóór 1 november 2019

Heb je nog geen IJBM schaatskleding? Of is je IJBM-pakje versleten? Vanaf nu kun je weer nieuwe kleding bestellen. Doe het vóór 1 november!

Wat we hebben en wat het kost

We hebben pakken, broeken , jacks. Zie www.ijbm.nl/vereniging/Clubkleding voor het assortiment en de prijzen. 

Ik wil ook weer schaatsmutsen gaan bestellen. Deze zullen ongeveer 10 euro kosten. Dus laat vooral ook weten als je een schaatsmuts wenst

Lees meer...

27-09-2019

Seizoensopening en uitreiking Kanjertrofee

Op 21 september organiseerden GHV en IJBM een seizoenopening, met zomerijs en een verstopspel op de binnenbaan van de Vechtsebanen. En de junioren, masters en toerschaatsers kregen van SVU-trainer Jacob van den Bosch een shorttrack-clinic. Na afloop zijn de Kanjer trofeeën uitgereikt. Deze werd uitgereikt aan de schaatser van IJBM en GHV die op een combinatie van veel wedstrijdrijden, beste seizoenstijden en PR’s rijden, fanatiek trainen en bijdragen aan activiteiten binnen de clubs het meeste punten wisten te scoren. Hieronder een korte samenvatting. De complete lijst staat elders op de website.

Lees meer...

11-04-2019

100-jaar IJBM in 2024

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn wel gestart!

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...