Laatste Nieuws

24-09-2021

Seizoen opening op zondag 26 september 14.30u KOMT ALLEN!

We openen het seizoen met alle jeugdschaatser, pupillen en junioren op de binnenbaan!

Lees meer...

20-04-2021

Vanaf maandag 3 mei: IJBM Bostraining!

Voor een sportieve zomer en een goede voorbereiding van het schaatsseizoen is deze bostraining een aanrader. We trainen met een jongerengroep van 12 tot 16 jaar en een ouderengroep vanaf 17 jaar.

 

De training voor de ouderengroep is specifiek gericht op schaatsen. Houding, schaatsbeweging, core-stabiliteit, evenwicht en kracht zijn belangrijke elementen.

 

De jongerengroep is gericht op beweging, conditie en spel.

 

Als je in oktober goed voorbereid naar de ijsbaan wilt is de bostraining een absolute must! Maar sportievelingen die (nog) niet schaatsen zijn van harte welkom. Dus neem je vriendjes of vriendinnetjes, je buurman of familielid gerust mee! De deelname is gratis. (Dit geldt ook voor de skeelertraining voor 12-18 jaar op vrijdagavond, waarover je in het onderstaande nieuwsbericht kunt lezen.)

 

De bostraining is vanaf 3 mei iedere maandagavond om 19.00u bij het clubhuis van IJBM: Visserssteeg 1 De Bilt (kijk HIER).  Het enige wat nodig is zijn stevige loopschoenen en een bidon met water.

 

Klik voor de Coronaregels op: Lees meer……..

Lees meer...

17-04-2021

Skeelertraining jeugdschaatsen en junioren is vrijdag 16 april gestart.

Meer dan 50 schaatsers meldden zich op de eerste skeelertraining. De weersomstandigheden bij de seizoenstart waren optimaal!

De skeelertraining is iedere vrijdag

 

Jeugdschaatsers (tot en met 12 jaar) starten om 17.40u met een warming up en om18.00u begint de training. Pupillen en junioren (13 - 18 jaar) beginnen een uur later, dus 18.40u warming up en19.00u training.

 

De training wordt gegeven op de Skeelerbaan in Noorderpark Utrecht (achter de forellenvijver) ROUTE onder leiding van Jitske Verschuur (jitskeverschuur@icloud.com) en helpers. Voor het skeeleren heb je skeelers of skates (aantal wielen maakt niet uit), een helm en knie- en polsbescherming nodig.

 

Deelname is gratis!

 

Over wel of niet doorgaan vanwege weersomstandigheden wordt in een groepsapp onderling gecommuniceerd. Ben je geen lid van IJBM of GHV en wil je kijken of het leuk is: stuur een mailtje naar 

 


Ogenblik a.u.b. ...