Laatste Nieuws

07-01-2020

IJBM jeugdschaatsen bij IJsfestein

5 jeugdschaatsers (Maksim, Ynthe, Bram, Charlotte en Robin) deden afgelopen zondag mee met het jeugdschaatsfestijn. Ze deden met een team mee aan een estafette, ballenspel en stoelendans. En individueel een 50 meter mochten schaatsen met een echte starter. Bij de jongens was Maksim de één na snelste, bij de meisjes miste Ynthe net aan het podium en werd 4e.

Lees meer...

15-12-2019

Jeugdschaatsers naar Flevonice

De Jeugdschaatsers van IJBM, GHV en HSSV Houten trotseerden zaterdag 14 december de barre weersomstandigheden (code oranje!) voor een tocht op Flevonice. Ondanks regen en storm: heel veel plezier op het ijs, en na opwarming met chocomelk in het restaurant met een medaille van de gezamenlijke toertocht van de 3 clubs naar huis.

02-12-2019

Kanjertrofee 2019 - 2020

Het wedstrijdseizoen is weer gestart, tijd voor een tussenstand in de Kanjertrofee’s. Het belooft weer een spannend seizoen te worden. De fanatiekelingen die flink wisten te scoren door op de verschillende zomertrainingen al punten wisten te scoren, moeten nu kijken of we deze voorsprong kunnen vasthouden door ook veel en vooral snel (PR’s?) te rijden op het ijs.

Bij de pupillen wordt de top 10 vooral gevuld met rijders die zich lieten zien op de trainingen deze zomer, en mee gingen met het schaatskamp. Helaas konden niet alle pupillen meedoen met de laatste zondagochtend wedstrijden omdat deze al vol waren. Alleen Alessia, Job, Esmee en Jarno wisten zich op tijd aan te melden en scoorden lekker met PR’s, en namen wat afstand van de concurrentie.

Bij de junioren lieten junioren A Martijn en Jesse zien dat de zomertrainingen van Eppe echt nuttig zijn. Ondanks dat zij al behoorlijk scherpe PR’s hadden staan, wisten zij zich ook al dit seizoen weer te verbeteren en daarmee de aanstormende junioren B en C nog op gepaste afstand te houden.

Toch wordt er bij de junioren wel veel wedstrijden gereden. En heeft de top 5 al meer punten dan de nummer 1 bij de senioren/masters! Dat is nu Bart, die door een goede zomer al flink scoorde, en die met 2 mooie wedstrijd-ochtenden deze voorsprong op de winnares van vorig jaar Karin wist vast te houden.

Wil je weten waar jij in het klassement staat: kijk in de gepubliceerde bestanden op de website.

Lees meer...

11-04-2019

100-jaar IJBM in 2024

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn wel gestart!

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...