U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

IJBM: Alle Biltse scholen schaatsen met IJBM
   (10-04-2019)

Nieuwe jeugdleden

Net als afgelopen jaren gaan we dit seizoen volop inzetten op het werven van jeugdleden. Een van de speerpunten is het schoolschaatsen. Vorig seizoen werkten we met 8 basisscholen uit de gemeente de Bilt samen om in totaal meer dan  200 kinderen 2 maal een uur op een speelse manier kennis te laten maken met de eerste beginselen van onze mooie sport.

Komend seizoen is de ambitie om met de kinderen van groep 5 van alle basisscholen uit deBilt/Bilthoven. Het gaat dan om 500 kinderen.

Wanneer

Op de woensdagen 2, 9,16 en 23 oktober, telkens van 9.30u tot 11.30u

en op de vrijdagen 4 en 10 oktober en 1 en 8 november, telkens van 12.00u tot 14.00u

Waar en hoe

We ontvangen  hen op de binnenbaan die dan voor dit evenement is gereserveerd.

We werken weer samen met Duo-sport. De kinderen kunnen daarom gebruik maken van de combi-noren, dus schaatshuur is niet nodig. En ook de Vechtse banen steunen deze activiteit, er hoeft geen entree te worden betaald.

Kortom ideale omstandigheden om IJBM als gezellige schaatsclub onder de aandacht te brengen.

Helpen?

Daar moeten jullie bij helpen want net als vorig seizoen vullen wij zelf de begeleiding van de leerlingen in, allemaal kinderen uit groep 5.

Per woensdag en vrijdag zijn er 4 mensen nodig. Je moet ermee rekenen dat je het je per keer 2,5u kost, twee ronden van een uur, met per uur 4 groepen van 15-20 kinderen.

Wie doen er mee? Het is harstikke leuk. Reageer op dit mailtje en meld je aan!

(ppmvharen@ziggo.nl)


Ogenblik a.u.b. ...