U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

IJBM: Vanaf maandag 3 mei: IJBM Bostraining!
   (20-04-2021)

Coronaregels Bostraining 2021                                                                                   

Versie 20-4-2021

 

Locatie: Clubhuis Biltsche Meertje. Maandag 19.00u

 1. Er zijn 2 groepen: Jongerengroep 12 tot en met 15 jaar; Ouderengroep 16 jaar en ouder.

   

 2. Let op: de regel van 1,5 meter afstand geldt nog wel voor 13 jarige en ouder buiten het sportveld! Dus hou daar rekening mee met vervoer en verzamelen

   

 3. Kom niet als je volgens de richtlijnen van het RIVM in quarantaine moet blijven. Dus niet alleen bij corona-besmette huisgenoten, maar ook anderen in je omgeving of als je een melding op de Corona-app hebt gehad, of terugkomt uit een risico-land.

   

 4. Kom niet als je verkouden bent, hoest, last van benauwdheid of koorts heeft.

   

 5. De kleedruimte wordt alleen gebruikt voor opbergen van jassen en tassen, etc.

   

 6. Kom niet te vroeg, probeer niet eerder dan 10 minuten voorafgaand aan de training er te zijn. En ga na de training ook direct weer naar huis.

   

 7. Ouderengroep traint in groepjes van vier. Deze groepjes blijven de hele training bij elkaar. Er kan dus niet gedurende de training van groepje worden gewisseld.

   

 8. De afzonderlijke groepjes blijven minstens 5 meter uit elkaar.

 

Misschien dat we iets niet goed overdacht hebben, of anders kunnen organiseren. Dus als je tips of opmerkingen hebt: maak ze vooral.

We zijn gevraagd door de overheid om mensen die niet lid zijn ook mee te laten sporten indien ze dat willen. Dus vrienden, kennissen, vriendjes of vriendinnetjes zijn van harte welkom. Ze worden bij de eerste training opgenomen in de app-groep.


Ogenblik a.u.b. ...