U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

IJBM: Rabo ClubSupport: IJBM geeft stemadvies voor Loopfit
   (07-10-2021)

Rabo ClubSupport

Heb jij (of iemand uit je omgeving) een rekening bij Rabobank Rijn en Heuvelrug?

Stem dan op LoopFit De Bilt tijdens de Rabo Clubsupport actie!

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubsupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor een bedrag van 150.000 euro beschikbaar! 

Van 4 oktober tot en met 24 oktober 2021 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid kan dan stemmen via de Rabo App op zijn/haar eigen drie favorieten. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Vorig jaar hebben we ruim 1300 euro ontvangen, dus het was een groot succes voor onze vereniging!

Daarom deze oproep aan jullie!

Het is voor onze vereniging LoopFit De Bilt belangrijk om deze actie bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op LoopFit De Bilt tijdens de Rabo Clubsupport actie.

Let op: Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant van de Rabobank is automatisch ook lid!  Ben je (nog) geen lid van de Rabobank? Registreer je dan gratis via de Rabo App.

Om onze opbrengst te verhogen zijn wij als LoopFit De Bilt voor deze actie een samenwerking aangegaan met twee andere bekende verenigingen uit De Bilt, te weten FC De Bilt en scoutingvereniging Ben Labre. Wij roepen jullie dan ook op om naast het stemmen op LoopFit De Bilt, ook te stemmen op FC De Bilt en Ben Labre (en de leden van FC De Bilt en Ben Labre zijn gevraagd om ook op LoopFit De Bilt te stemmen). Voor een overzicht van alle verenigingen die meedoen, zie https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/?code=3752

Dit jaar hebben we ook een doel gesteld voor de opbrengst van deze actie: we willen graag een bijdrage leveren aan onderhouds- en herstelwerkzaamheden rondom het Biltsche Meertje. Een natuurvriendelijke (sport)omgeving draagt immers bij aan ons sportplezier! Zie ook onze toelichting op de website van de Rabobank ( https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=221526)


Ogenblik a.u.b. ...