U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

IJBM: IJBM/GHV schaatskamp
   (23-11-2017)

 

(Terug naar boven)


IJBM: Nieuw!! 10 ritten kaart
   (07-11-2017)

IJBM bestelt de passen. De kosten bedragen dit seizoen € 75,00 . De pas is verenigingsgebonden en niet op persoon. We kunnen  met deze  pas een Clinic geven aan potentiele nieuwe leden of aspirantleden mee te laten trainen. Deze kunnen dan ervaren hoe leuk het is om in verenigings verband te trainen/schaatsen. Deze pas is niet inzetbaar op het UT5 uur (woensdagavond van 19:30 tot 20:45 uur) vanwege de drukte op dit uur.Voor niet-leden is het schaatsen  op eigen risico. Deelnemers zijn niet verzekerd via de KNSB.


(Terug naar boven)


IJBM: Lange afstand training
   (07-11-2017)

Dat kan op zondagmorgen 26 november
en
14
januari

Laat het daarna maar vriezen. 200 kilometer binnen de 8 uur? Of 100 kilometer moeiteloos schaatsen? Jij bent er klaar voor! Op deze twee zondagochtenden is het ijs om half acht voor ons. Kwartiertje inrijden en dan om 07.45 het startschot.

Herkenbare ervaren marathon/toertochtrijders rijden voorop met een ambitieus schema van 125 ronden in anderhalf uur. Of je kiest voor een iets minder maar nog steeds uitdagend schema van 100 ronden in anderhalf uur. Rustiger aan of minder mag ook. Om half tien heb je nog een kwartier voor de dweil om jouw persoonlijke doel te halen. Daarna nog een hele zondag voor de boeg. Alle tijd om er nog een serie ronden aan toe te voegen.

Haal je de 125 ronden in anderhalf uur, dan rijd je de 200 km in 8 uur. Met 100 ronden zit je op 9 uur en met 75 ronden weet je dat je het binnen de limiet gaat halen in Oostenrijk of wie weet eindelijk weer eens op Nederlands ijs.

De kosten zijn7.50 per keer, bij 2 keer meedoen ben je met12.50 klaar.

Aanmelden via de mail: schaatsklaar@gmail.com Je krijgt een bevestiging van deelname

(Terug naar boven)


IJBM: Nieuw: voordelig schaatsabonnement voor ouders (of andere chauffeurs)
   (27-10-2017)

 
Dit seizoen kunt U als ouder/verzorger ook heerlijk schaatsen op hetzelfde uur als uw kind. Dit kan als uw  kinderen schaatsen op de U01, U03 of de U26.  Dat is op maandag, woensdag of vrijdag van 16.30 tot 17.45 uur.

Op maandagmiddag krijgt u ook nog schaatsaanwijzingen van IJBM-trainer Rinus de Lange.

De kosten voor dit abonnement "OUDER–KIND ABONNEMENT" bedragen  €75,00. Dit abonnement is niet persoonsgebonden. Begeleider/chauffeur, opa of oma kunnen ook als zij een keer mee gaan naar de ijsbaan op dit abonnement schaatsen. Het abonnement kunt u aanvragen via de heer Jan Grundlehner, 

Vermeld uw naam, vereniging en uur waarop uw gebruik wilt maken. Wist u dat u ook voor een van deze uren voordelig een parkeerabonnement kunt kopen bij de Vechtse banen. Deze kost maar 20,00 euro en kan op de pas van u of uw kind gezet worden.Hiervoor kunt u bij de kassa van de Vechtsebanen terecht. 
Meer informatie: info@bcutrecht.nl 

(Terug naar boven)


IJBM: Clubkampioenschappen
   (27-10-2017)

 

(Terug naar boven)


IJBM: 28 oktober: Schaatsen is Cool voor 6 – 10 jaar
   (08-10-2017)

De winter komt er weer aan en dat betekent dat de ijsbaan in Utrecht  weer open is! Ben jij tussen de 6 en 10 jaar en wil jij leren langebaan schaatsen, shorttrack schaatsen, ijshockeyen of kunstrijden? Kom dan op zaterdag 28 oktober tussen 13:30 en 16:00 uur ijsproeven op de Vechtsebanen in Utrecht en ontdek jouw talent!

De jeugdschaatsgroep van IJBM

 

Deze middag kun je voor 1 euro deelnemen aan schaatsclinics en kun je bovendien tussen schaatsclinics door gratis genieten van chocolademelk en een lekkere koek. Ook IJBM (www.ijbm.nl), de coolste vereniging van gemeente De Bilt geeft schaatslessen. jouw vriendjes en vriendinnetjes mee! Uiteraard zijn je ouders ook welkom.Zien wij jou dan? Kijk voor meer informatie op http://www.schaatseniscool.nl of voor schaatsles op het tabblad "jeugdschaatsen" boven dit bericht.. 

(Terug naar boven)


IJBM: IJBM-kleding bestellen
   (27-09-2017)

We hebben geen paskleding dus voor de juiste maat moet je bij clubgenoten met een zelfde postuur proberen te passen (let op: voor wedstrijdpak en marathonpak moet je de nieuwe kleding passen (dus niet de afgekeurde pakken want die vallen groter).
Op de site onder "vereniging" kun je bij het kopje clubkleding zien wat er allemaal te koop is en wat dat kost (behoudens kleine prijsstijging 2017).

Tegelijkertijd met het doorgeven van je bestelling moet je geld overmaken naar IJBM.

Maak het totaal bedrag van het bestelde over naar rekeningnr. NL02 INGB 0006 2345 62 t.n.v. IJsclub het Biltsche Meertje. Vermeld bij betaling voor- en achternaam en de bestelde kleding.


Als je nog vragen hebt kun je emailen naar kleding@ijbm.nl of bellen met Harm (0683630247)

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...