U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

IJBM: 28 oktober: Schaatsen is Cool voor 6 – 10 jaar
   (08-10-2017)

De winter komt er weer aan en dat betekent dat de ijsbaan in Utrecht  weer open is! Ben jij tussen de 6 en 10 jaar en wil jij leren langebaan schaatsen, shorttrack schaatsen, ijshockeyen of kunstrijden? Kom dan op zaterdag 28 oktober tussen 13:30 en 16:00 uur ijsproeven op de Vechtsebanen in Utrecht en ontdek jouw talent!

De jeugdschaatsgroep van IJBM

 

Deze middag kun je voor 1 euro deelnemen aan schaatsclinics en kun je bovendien tussen schaatsclinics door gratis genieten van chocolademelk en een lekkere koek. Ook IJBM (www.ijbm.nl), de coolste vereniging van gemeente De Bilt geeft schaatslessen. jouw vriendjes en vriendinnetjes mee! Uiteraard zijn je ouders ook welkom.Zien wij jou dan? Kijk voor meer informatie op http://www.schaatseniscool.nl of voor schaatsles op het tabblad "jeugdschaatsen" boven dit bericht.. 

(Terug naar boven)


IJBM: IJBM-kleding bestellen
   (27-09-2017)

We hebben geen paskleding dus voor de juiste maat moet je bij clubgenoten met een zelfde postuur proberen te passen (let op: voor wedstrijdpak en marathonpak moet je de nieuwe kleding passen (dus niet de afgekeurde pakken want die vallen groter).
Op de site onder "vereniging" kun je bij het kopje clubkleding zien wat er allemaal te koop is en wat dat kost (behoudens kleine prijsstijging 2017).

Tegelijkertijd met het doorgeven van je bestelling moet je geld overmaken naar IJBM.

Maak het totaal bedrag van het bestelde over naar rekeningnr. NL02 INGB 0006 2345 62 t.n.v. IJsclub het Biltsche Meertje. Vermeld bij betaling voor- en achternaam en de bestelde kleding.


Als je nog vragen hebt kun je emailen naar kleding@ijbm.nl of bellen met Harm (0683630247)

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...