U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

IJBM: Seizoen opening op zondag 26 september 14.30u KOMT ALLEN!
   (24-09-2021)

Ook dit jaar starten we het schaatsseizoen met een feestelijk evenement. Hiervoor zijn alle jeugdleden (zaterdagmiddaggroep) en pupillen en junioren uitgenodigd. We organiseren de seizoensopening samen met onze zustervereniging GHV op zondag 26 september op de binnenbaan van de Vechtsebanen, Utrecht. De jeugdschaatsers kunnen dan kennis maken met hun trainingsgroepje en begeleiders en voor de eerste keer na de zomer schaatsen! Junioren en pupillen kunnen hun schaatstechniek verbeteren middels een shorttrack clinic.

Het programma ziet als volgt uit:

Jeugdleden (zaterdagmiddaggroep)

 • 14.30u: Verzamelen op het pleintje tussen kantine en de binnen ijsbaan
 • 15.00u: Start activiteiten voor de jeugd (zaterdagmiddaggroep) op het ijs en daarbuiten
 • 16.30u: Afsluiting met een drankje.

Als jullie vriendjes of vriendinnetjes hebben die ook kennis willen maken met schaatsen: neem ze mee, ook als deze nog niet (zo vaak) geschaatst hebben. Voor schaatsen kan gezorgd worden.

Junioren en pupillen:

 • 16.00u: Verzamelen op het pleintje tussen kantine en de binnen ijsbaan. Als je dat wilt kun je dan shorttrack schaatsen passen en aandoen (neem voor de zekerheid je eigen schaatsen mee).
 • 16.30u: Start shorttrack-clinic.
 • 17.30u: Afsluiting met een drankje.

Voor de shorttrack-clinic willen we graag dat je je aanmeldt per email bij Coen van Beek: fastestskateronearth@hotmail.com.

Voor de jeugdschaatsers is opgeven niet nodig.

We doen ons best er een feestelijke middag van te maken dus komt allen!

We kijken ernaar uit je te zien op 26 september!

(Terug naar boven)


IJBM: Vanaf maandag 3 mei: IJBM Bostraining!
   (20-04-2021)

Coronaregels Bostraining 2021                                                                                   

Versie 20-4-2021

 

Locatie: Clubhuis Biltsche Meertje. Maandag 19.00u

 1. Er zijn 2 groepen: Jongerengroep 12 tot en met 15 jaar; Ouderengroep 16 jaar en ouder.

   

 2. Let op: de regel van 1,5 meter afstand geldt nog wel voor 13 jarige en ouder buiten het sportveld! Dus hou daar rekening mee met vervoer en verzamelen

   

 3. Kom niet als je volgens de richtlijnen van het RIVM in quarantaine moet blijven. Dus niet alleen bij corona-besmette huisgenoten, maar ook anderen in je omgeving of als je een melding op de Corona-app hebt gehad, of terugkomt uit een risico-land.

   

 4. Kom niet als je verkouden bent, hoest, last van benauwdheid of koorts heeft.

   

 5. De kleedruimte wordt alleen gebruikt voor opbergen van jassen en tassen, etc.

   

 6. Kom niet te vroeg, probeer niet eerder dan 10 minuten voorafgaand aan de training er te zijn. En ga na de training ook direct weer naar huis.

   

 7. Ouderengroep traint in groepjes van vier. Deze groepjes blijven de hele training bij elkaar. Er kan dus niet gedurende de training van groepje worden gewisseld.

   

 8. De afzonderlijke groepjes blijven minstens 5 meter uit elkaar.

 

Misschien dat we iets niet goed overdacht hebben, of anders kunnen organiseren. Dus als je tips of opmerkingen hebt: maak ze vooral.

We zijn gevraagd door de overheid om mensen die niet lid zijn ook mee te laten sporten indien ze dat willen. Dus vrienden, kennissen, vriendjes of vriendinnetjes zijn van harte welkom. Ze worden bij de eerste training opgenomen in de app-groep.

(Terug naar boven)Ogenblik a.u.b. ...