U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

IJBM: Resultaten ClubKampioenschappen 2019-2020
   (06-03-2020)

Hier de resultaten van de Club Kampioenschappen die gehouden zijn op zondag 1 maart 2020, 
op de Vechtsebanen te Utrecht, door de verenigingen: GHV en IJBM.

Als eerste  waren de jeugdschaatsers aan de beurt. zij reden 2-maal de 100m. 
Hierna werd gestart met de 100m voor de pupillen. Zij hadden een druk programma want zij moesten 3 afstanden rijden.(100-300-500m)
Na de pupillen waren de junioren C met hun 500m aan de beurt.
Uiteindelijk kwamen de junioren B, A en de Neo en Sen met de Masters op het ijs.

Het toernooi startte om 17:00 uur en waren voor IJBM de laatste afstanden rond 21:30 gereden.
Na de 3000m, die nog door GHV werd gereden, was er nog een ploegen-achtervolging met teams van beide verenigingen.

GHV sloot de avond af met de: Joop Bakker Bokaal en Hans Vollenbroek Cup.

Hierna zijn er onder het genot van een drankje de prijzen voor de winnaars uitgereikt. 
Ondanks de zachte winter was het ijs prima en de sfeer meer dan gezellig.

 

-  Hier de link naar de: Uitslagen

-  Hier de link naar het: Klassementen

(Terug naar boven)


IJBM: 3e Jumbo IJscup
   (01-03-2020)

 

(Terug naar boven)


IJBM: NK Masters
   (18-02-2020)

 

(Terug naar boven)


IJBM: ONK Masters Biddinghuzien
   (18-02-2020)

 

(Terug naar boven)


IJBM: jeugd11stedentocht op de Vechtsebanen
   (09-02-2020)

Afgelopen zaterdag hebben de jeugdschaatsers van IJBM meegedaan aan de jaarlijkse jeugd11stedentocht op de Vechtsebanen. Dit jaar samen met het Wilhelmina Kinderziekenhuis georganiseerd. Aan de tocht was een sponsoractie gekoppeld. Waarin uiteindelijk 35.000 EUR voor is ingezameld. Een mooi resultaat, waaraan ook de IJBM’ers een bijdrage hebben geleverd. Klasse!

(Terug naar boven)


IJBM: Kanjertrofee
   (08-02-2020)

Het einde van het seizoen nadert, de strijd om de Kanjertrofee komt in een beslissende fase.

Aan het begin van het seizoen leek bij de pupillen de strijd weer tussen alleen IJBM’ers te gaan, maar in november startte een hele grote groep aan GHV-pupillen met bijna wekelijks wedstrijden rijden, tot en met zelfs wedstrijden in Dronten op het Oliebollentoernooi daar. Gevolg: de eerste drie plekken worden nu bezet door GHV’ers. Maar dat heeft de IJBM’ers weer gestimuleerd om nog weer een schepje er bovenop te doen en het gat weer te dichten. Alessia, Job en Frank lieten zich de laatste weken ook weer op de wedstrijden zien. Het gat de laatste weken zal een hele opgave worden want Jarno, Sjaak en Esmée rijden vaak 3 afstanden en minimaal één PR en vaak ook3 PR’s per wedstrijddag! Maar de vorm van de IJBM’ers is groeiend dus….. Hoe dat gaat aflopen gaan we eind maart merken.

Bij de junioren is de strijd ook spannend. A-junioren Jesse en Martijn leken tot voor de kerst de strijd onderling te beslechten. Maar de B- en C-junioren hebben een spurt omhoog gezet. Fanatiek wordt er gereden, door zowel GHV als IJBM junioren (Chris, Guus, Moos en Louis). En goed ook: hun PR’s vliegen ons om de oren. Jesse heeft nog geprobeerd om ook met PR’s te scoren, maar dat was niet voldoende om de jonkies van het podium te houden. Dit belooft een hele leuke afsluiting van het seizoen te worden. Zou Chris de koppositie weten te houden?

Bij de senioren/masters is het wel definitief een IJBM-strijd. Thomas staat nog op de eerste plek door veel wedstrijden te rijden, maar moet deze plek met Bart delen, op de voet gevolgd door Mariska. Maar ook Karin en Andel zijn nog zeer kansrijk. Zal de beslissing al vallen op het komende NK Masters (in Utrecht op 15 en 16 februari), of pas later op het WK masters sprint in Calgary (gaat Bart daar scoren, niet alleen voor het WK klassement maar ook voor de Kanjertrofee?). We gaan het zien de komende weken!

Om het spannend te houden zal dit de laatste tussenstand zijn voordat we het seizoen afsluiten. Dus……probeer het seizoen af te sluiten met leuken wedstrijden, en PR’s! En wie weet is het mooie beeldje dat Eppe maakt dit seizoen voor jou!

(Terug naar boven)


IJBM: IJBM jeugdschaatsen bij IJsfestein
   (07-01-2020)

 

 


(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...