Niet gecategoriseerd

Opening clubgebouw het Biltsche Meertje: za 9 sep

Op zaterdag 9 september om 14.00 uur verricht wethouder Smolenaers de feestelijke heropening van ons verbouwde clubhuis aan het Biltsche Meertje!

Dit is van oudsher de plek waar schaatsvereniging IJBM (IJsclub het Biltsche Meertje) bij een goede koude winter een natuurijsbaan verzorgt en in de zomer haar trainingen organiseert. Maar ook voor hardloop- en wandelvereniging LoopFit De Bilt is dit al tientallen jaren het vertrekpunt voor haar trainingen in het aangrenzende bos. Ook oud-hardloopleden van Hermes gebruiken het clubhuis frequent en wordt er regelmatig gerepeteerd door de Jachthoornblaasgroep ‘t Sticht en is de Beweegruimte met haar groepstrainingen op verschillende dagen vanaf dit gebouw actief.

Het dak van ons clubhuis is vernieuwd, de materiaalruimte is veranderd in een vergader- en verblijfsruimte en de buitenkant is opnieuw geschilderd.

Kortom, wij zijn als gebruikers erg blij met het vernieuwde clubhuis op deze unieke plek aan het Biltsche Meertje. In overleg met het Utrechts Landschap is het maaibeleid rondom het Biltsche Meertje veranderd waardoor flora en fauna zich beter kunnen ontwikkelen. Zo is de ijsvogel al gespot rondom de ‘ijsbaan’!

Tijdens de opening zullen de verenigingen korte demonstraties van hun sport/activiteit geven. Wij willen u graag uitnodigen om met ons het glas te heffen op zaterdag 9 september!

John van Leeuwen, voorzitter IJBM (www.ijbm.nl)

Rob Kockelkoren, voorzitter LoopFit De Bilt (www.loopfitdebilt.nl)                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *