Niet gecategoriseerd

Kanjertrofee 2023-2024

Net als afgelopen jaren, willen we ook dit jaar weer een Kanjertrofee uitreiken. Dit seizoen alleen voor de pupillen en junioren. Je scoort punten door deel te nemen aan wedstrijden en bonuspunten met PR’s of beste seizoenstijden. Je scoort ook punten met bijzondere prestaties of door met activiteiten mee te doen of te organiseren die binnen de clubs georganiseerd worden.

Door te klikken op de kanjertrofee volg je de stand door het seizoen heen.

Op dit moment (17 november) is de stand als volgt:

Bij de pupillen moeten we nog een beetje op gang komen. De broers Manuel en Rafaƫl hebben al verschillende wedstrijden gereden en staan daarom bovenaan. Op onze eigen baan wordt voor alle pupillen speciale wedstrijden georganiseerd voor alleen pupillen. Daar waren we met 5 GHV/IJBM pupillen. Het was heel gezellig en werd goed gereden, maar we hadden eigenlijk gehoopt op een grotere groep! De volgende pupillenwedstrijd is 3 december! Dus meld je op tijd aan als je pupil bent.

Bij de junioren heeft Jarno al een grote voorsprong opgebouwd. Hij is het seizoen geweldig begonnen. Niet alleen hard gereden, maar ook veel. Naast een paar wedstrijden in Utrecht ook op op gewestelijke wedstrijden waar hij op uitnodiging de baan Utrecht vertegenwoordigde. Ook Sjaak, Stijn en Ben hebben op deze toernooien gereden. Als GHV/IJBM waren daar dus goed vertegenwoordigd. Maar ook naast deze jongens wordt hard en veel gereden door Joanan.

Deelname op de wedstrijden die we hadden aangewezen als gezamenlijke wedstrijden was best wel hoog, en had nog hoger kunnen zijn; sommige waren al vol op het moment van aanmeldingen van rijders van onze clubs. Erg jammer. Maar laten we 26 november het wederom allemaal proberen! En zeker punten scoren voor de Kanjertrofee. Dus we hopen alle junioren en pupillen de 26e op zondagochtend te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *