Niet gecategoriseerd

IJBM Kanjertrofee

Dit jaar willen we als trainers voor de junioren en de pupillen weer de Kanjertrofee uitreiken. Hoewel het schaatsseizoen eigenlijk start in het voorjaar (de basis voor de winter leg je in de zomer!), zijn we pas punten gaan toekennen vanaf het moment dat ijsbaan openging. We hebben besloten om daarom het zomerseizoen van het komend jaar ook mee te nemen in deze kanjertrofee! Als je dus mee wil dingen naar deze mooie trofee, dan zul je ook de komende zomer aan de bak moeten op de zomertrainingen om de concurrentie achter je te houden!

Dus……. zet je deze winter op de trainingen goed in, en rij wedstrijden! We zullen om de paar weken het klassement updaten en op de websites zetten.

Zie de rechts op deze website of klik hier voor de stand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.