Niet gecategoriseerd

Strijd om de trofee bij de pupillen is in volle gang

BVU Klassement

De IJBM-pupillen hebben ondanks Corona veel wedstrijden kunnen rijden. Er was dit jaar voor het eerst een klassement over 4 verschillende zondag-ochtend-wedstrijden, met per zondag 2 langebaan-wedstrijden en een marathon. Het klassement kan je volgen in de Sportity-app (heb je de Sportity app niet, of weet je niet hoe die werkt: vraag het even aan je trainer!)

De GHV’ers en IJBM’ers deden het goed. Met zelfs een mooie 3e plek in het eindklassement voor Jarno Vos van GHV bij de pupillen A, en onze Stijn Zwaan die het podium net miste bij de pupillen B. Ook hij had vast het podium gehaald als hij de laatste wedstrijd niet in quarantaine had gezeten.

Klassement voor de fel begeerde kanjertrofee!

Naast het BVU klassement hebben we natuurlijk ook nog onze kanjertrofee! In dit klassement heeft Sjaak de Boer van GHV bij de pupillen een mooie voorsprong opgebouwd op een groepje van 4 andere pupillen, waaronder Stijn Zwaan en Leonie Rademaker. Maar het gat is niet al te groot, en daarom kunnen die het de komende weken Sjaak nog wel moeilijk gaan maken.

Bij de junioren staat Thijs Mulder riant op kop. Thijs greep elke mogelijkheid aan om wedstrijden te rijden en scoorde daardoor flink. De andere junioren hebben veel wedstrijden gemist. Het valt dit jaar ook niet mee: het aantal wedstrijden is beperkt en bij opgave sta je al snel op de reservelijst. Maar mogelijk dat de laatste weken van het seizoen nog wat mogelijkheden bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.