Niet gecategoriseerd

PROGRAMMA ZOMERTRAININGEN 2022

MAANDAG EN WOENSDAG (vanaf 9 & 11 mei)

BOSTRAINING

Bostraining Biltsche Meertje
Voor:             Junioren, senioren en masters (13 – 99 jaar)
Wanneer en waar: Wekelijks vanaf maandag 9 mei 19:00u Biltsche Meertje, De Bilt
  Wekelijks vanaf woensdag 11 mei 19:00u Herberg Boschoord, Lage Vuursche (alleen met de auto bereikbaar via de Zwarte Weg)
Trainer: Eppe Mensinga (eppe-anjo@live.nl)
  Bij voldoende opkomst van junioren verzorgen John van Leeuwen en Wim Borgers op maandagen de training voor junioren bij het Biltsche Meertje.
Meenemen:     Stevige loopschoenen, bidon
Kosten: Voor leden van IJBM en GHV en ouders van leden is deelname gratis. Neem gerust een vriend of vriendin, je collega of buurman mee voor een gratis proeftraining. Wil je na de proeftraining meedoen dan zijn de kosten voor niet-leden € 25 (€ 15 voor onder de 18) voor de hele zomer. Als je komende winter ook lid wil zijn, wordt deze zomercontributie in mindering gebracht op de contributie.

Voor de deelnemers is een app-groep opgericht. Als je de eerste keer komt kan je worden toegevoegd. 

De bostrainingen van Eppe zijn gericht op de schaatshouding en oefeningen en core-stability. 


VRIJDAG

Skeelertraining jeugdschaatsen en junioren (vanaf vrijdag 15 april)

Voor: Jeugd en junioren en ouders die mee willen doen
Tijdstip: wekelijks op vrijdag 18.00u skeeleren voor jeugdschaatsers (tot en met 12 jaar, schaatsdiploma t/m D)
Tijdstip: wekelijks op vrijdag 19.00u skeeleren voor oudere kinderen (vanaf ca diploma D) en pupillen en junioren. Al staat plezier en lol op de eerste plaats, we proberen dit uur ook wat serieuzer aan de techniek te werken.
Waar:    Skeelerbaan in Ruigenhoek Utrecht (achter de forellenvijver) ROUTE . De skeelerbaan ligt in het Noorderpark ten noorden van de Gageldijk (Utrecht-Noord/Groenekan). Je fiets parkeren kan direct naast de skeelerbaan, met de auto kan je parkeren op één van 
Trainer:  Op het eerste uur jeugdtrainers van GHV (we organiseren de trainingen samen met GHV). Op het tweede uur Wim Borgers en Coen van Beek, en hopelijk nog een 3e begeleider (we zijn nog aan het zoeken)
Verplicht: Skeelers of skates (aantal wielen maakt niet uit), helm, knie- en polsbescherming.
Vanaf:  Iedere vrijdag vanaf vrijdag 15 april
Kosten: Voor leden van IJBM en GHV en hun ouders is deelname gratis. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee voor een gratis proefles. Wil je na de proefles meedoen dan zijn de kosten voor niet-leden € 15 voor de hele zomer. Als je komende winter ook lid wil zijn, wordt deze zomercontributie in mindering gebracht op de contributie.


Je kan ook van te voren al melden dat je komt op Jeugdschaatsen@ijbm.nl. Stuur dan ook een 06-nummer mee dan zetten we je meteen in de app-groep.
Voor de deelnemers is een app-groep opgericht. Als je de eerste keer komt kan je worden toegevoegd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *