Niet gecategoriseerd

Plan voor nieuw Clubhuis

Een omgevallen boom heeft ons clubhuis in oktober vorig jaar verwoest.

Het oude gebouwtje is zo slecht dat renovatie niet meer mogelijk is. We hebben daarom het plan opgevat om de bestaande werkplaats met kleedruimte te verbouwen.

Het beheer van deze nieuwe accommodatie komt onder verantwoordelijkheid van een nieuwe vereniging: Vrienden van het Biltsche Meertje. De bedoeling is dat verenigingen die gebruik maken van de nieuwe ruimte lid van deze vereniging worden. IJBM is dus een van de leden.

glazen deuren achter de grote schuurdeuren

De idee├źn voor de verbouwing zijn in een ontwerp vastgelegd. De tegelvloer van de werkplaats wordt vervangen door een gladde betonvloer. Achter de grote schuurdeuren komen glazen openslaande deuren. De trap naar de zolder wordt verplaatst naar de c.v.-ruimte. Zo ontstaat een grote lichte ruimte met een keukenblok.

De hoeveelheid gereedschap wordt verkleind en verhuist deels naar de zolder. De veegmachines worden elders gestald. Wanneer er ijs is stallen we de machines tijdelijk in de kleedkamer. Hiervoor komen nieuwe deuren.

grote deuren in de zijgevel van de kleedkamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.