Niet gecategoriseerd

Jeugd Elfstedentocht 10 februari 2024

Afgelopen zaterdag 10 februari is er weer een Jeugd Elfstedentocht verreden en dit concept bestaat al meer dan 40 jaar! Om 15:00 was het voor de IJBM-jeugd verzamelen voor de ingang waar iedereen een stempelkaart kreeg. Ook introducés waren welkom. Vrijwilligers waren al vroeg in de veren om ons Elfstedentocht huisje, Stavoren, op te bouwen. Ook is het huisje de hele zaterdag bemand geweest met enthousiaste “stempelaars”! Er zijn drie tochten verreden deze dag. Het was weer een groot succes. Fantastisch om de kinderen fanatiek te zien schaatsen in een ambiance die de echte Elfstedentocht evenaart. Met veel dank aan alle vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *