Niet gecategoriseerd

Aankondiging clubkampioenschappen

Voorlopige Startlijst CK GHV-IJBM – 2 maart 2024
Inmiddels is de inschrijfperiode gesloten. Met de inschrijvingen is een voorlopige startlijst samengesteld.
Concept: Startlijst voor de Club Kampioenschappen GHV-IJBM
Concept: Tijdschema

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Op zaterdagavond 2 maart 2024 rijden we onze clubkampioenschappen op de Vechtsebanen. We doen dat weer samen met onze collegevereniging GHV. Alle leden die willen, kunnen meedoen aan dit jaarlijkse sportieve hoogtepunt van onze mooie club: de clubkampioenschappen zijn er voor de jeugdschaatsers van de zaterdagmiddag, wedstrijdrijders én toerrijders.
Kan of wil je niet schaatsen, dan zien we je graag naast de baan! Neem dus ook al je supporters mee!

Omdat GHV en IJBM de clubkampioenschappen samen organiseren, zal er dit jaar voor het eerst ook een gezamenlijk klassement zijn voor pupillen en junioren. Je kan dus rechtstreeks de strijd aan met je trainingsmaatjes! Om tijdtechnische redenen is een gezamenlijk klassement vanaf de neo-senioren helaas niet mogelijk.

INSCHRIJVEN VIA SCHAATSEN-NL
Uitnodigingen om in te schrijven worden aanstaande VRIJDAG 16 FEBRUARI verstuurd per e-mail. Houd dus je mailbox in de gaten! Inschrijving verloopt weer via de website van schaatsen-nl. Volg de aanwijzingen in de e-mail, zodat je gelijk op de juiste manier geregistreerd staat. Als je vrijdag deze mail niet gekregen hebt stuur dan een mail naar Hans Fransen

LET OP: Bevestigen kan tot uiterlijk WOENSDAG 28 FEBRUARI, tot om precies te zijn 23:59 uur!! Daarna is inschrijven voor de langebaanwedstrijden NIET meer mogelijk!

De jeugdschaatsers (de kinderen die op de zaterdagmiddag om 17.30 uur trainen) worden apart uitgenodigd en hoeven dus niet in te schrijven via de website van schaatsen.nl

HET PROGRAMMA
De clubkampioenschappen beginnen op 2 maart om 20.15 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want we starten stipt! Het precieze programma volgt nog.
Voor de jeugdschaatsers (de kinderen die op de zaterdagmiddag om 17.30 uur trainen) ronden we het programma na een 2x 100 meter af; zij krijgen aansluitend een medaille uitgereikt. Ook de pupillen hebben dan (na hun 100 en 500 meter) de prijsuitreiking. De prijsuitreiking voor de junioren vindt na de afronding van hun 500 en 700 meter plaats, iets later op de avond.

De pupillen en junioren trainen gezamenlijk, daarom is er voor hen een gezamenlijk klassement van GHV en IJBM!


De langebaanwedstrijden voor de neo-senioren, senioren en masters duren tot ongeveer 22.30 uur. Dan begint de prijsuitreiking & drankje in het KNSB-café. Deze prijsuitreiking is voor neo-senioren, senioren en masters van IJBM.

Heb je super hard gereden en ben je nog niet toe aan een drankje dan kan je na de 1.500 meter ook nog een 3.000 meter rijden (facultatief). Dit telt niet mee voor het eindklassement. Daarna kan je zelfs nog meerijden met de door GHV georganiseerde marathonwedstrijd. Hiervoor schrijf je je op de avond zelf in.
Let op: voor deze wedstrijden is het dragen van een helm verplicht!

AFSTANDEN PER CATEGORIE
Samenvattend staan per categorie voor de langebaanwedstrijden de volgende afstanden op het programma:

  • Jeugdschaatsers die op zaterdagmiddag schaatsen: 2x 100m, met aansluitend om circa 21.00 uur de prijsuitreiking. Iedereen rijdt prijs!
  • Pupillen A en B (geboortedatum tussen 1-7-2010 en 30-6-2012) die niet meer op jeugdschaatsen zitten: 100 en 500m (gezamenlijk klassement voor GHV en IJBM).
  • Junioren C, B en A (geboortedatum tussen 1-7-2004 en 30-6-2010): 500 en 700m (gezamenlijk klassement – per categorie – voor GHV en IJBM).
  • neo-senioren, Senioren en Masters: 500 en 1.500m.
    Voor de top-8-rijders is er een afsluitende afstand: 3.000m (geld niet voor het klassement).


GRAAG TOT ZIENS OP 2 MAART!
We zien je heel graag op zaterdag 2 maart op het ijs – of ernaast om aan te moedigen. Hierbij alvast heel veel dank aan alle vrijwilligers die dit allemaal weer voor ons mogelijk maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *