Niet gecategoriseerd

De opening van het schaatsseizoen 24 september 2022

Met veel enthousiasme is de opening van het schaatsseizoen ontvangen. IJBM had zich duidelijk opgesteld met een tafel compleet met IJBM vlag. Klaar voor een praatje, het beantwoorden van vragen en de jeugd kon de nodige kleding ruilen. Met een grote opkomst van de jeugd werd begonnen met de droogtraining (alhoewel het een beetje regende) en aansluitend met een training op het ijs. Een versnapering was er voor iedereen na de inspanningen. Ook de shorttrackclinic werd goed bijgewoond door de junioren en masters nadat de juiste schaatsen waren gepast. Tijdens de afsluiting van de dag werden de KanjertrofeeĆ«n 2022 door Eppe en Coen uitgereikt onder het nuttigen van drankje. Zie de foto’s jullie zullen de winnaars vast wel herkennen! Met dank aan de GHV (medeorganisator), vechtsebanen, KNSB en alle vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *