Niet gecategoriseerd

IJBM pupillen actief in meerkamp en Amsterdam

Pupillenmeerkamp

Ook dit jaar is er op de Vechtsebanen weer een pupillenmeerkamp georganiseerd verdeeld over een 4-tal weekenden. 5 november was de eerste. 2x een 300m en een massstart over 4 ronden. Voor IJBM deden Stijn, Leonie en Lode mee. Stijn ging weer als een speer, en staat 2e in het klassement van de pupillen A. Leonie (ook pupil A) ging ook goed, en dook voor het eerst onder de 40 seconden op de 300m. En Lode maakte zijn debuut bij de pupillen B op een schaatswedstrijd, en bleef net boven de 40 sec. En finishte wel bij de mass-start maar wel met val……

Zondagochtend 20-11 staat de volgende pupillenwedsrtijd gepland. Dus….. allemaal opgeven! Het klassement over alle weekenden wordt bijgehouden op de sportity-App.

Amsterdam

Zaterdag 12 november was er in Amsterdam een toernooi voor de snelste pupillen A van het gewest, waarvoor Stijn Zwaan was uitgenodigd. Samen met 12 andere pupillen vanuit Utrecht is Stijn daar naar toe gegaan. Om ook kennis te maken met het schaatsen zonder dak of overkapping! Maar dat maakte Stijn niet uit: ook hier ging hij hard. Met een een 4e en 5e plek (van de 31 jongens) en een PR op de 100m (net niet onder de 12 sec) scoorde hij goed. Op de 300m werd hij 2x 8e. Het eindklassement werd helaas niet berekend, maar hij zal we ergens tussen de 4e en 8e plek geëindigd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *