Niet gecategoriseerd

IJBM pupillen op internationaal toernooi

Zaterdag 26-11 heeft een team van IJBM en GHV pupillen meegedaan aan het internationale Hans Veldwachter toernooi in Deventer. Stijn Zwaan, Leonie Rademaker en Merlijn van Vught (GHV) meldden zich voor dag en dauw op de ijsbaan de Scheg. Helaas moesten we Manuel van Loo afmelden vanwege ziekte, maar we kregen een rijder van de reservelijst, Olle Klunder, vanuit de organiserende vereniging DIJC als vervanger in ons team zodat we toch een compleet team van 4 rijders op het ijs konden zetten.

Merlijn maakte zijn debuut op een wedstrijd, dus reed 3 persoonlijke records. Leonie deed dat ook: 3x PR. Stijn scoorde 2 PR’s en het podium: 2e plek. IJBM tussen een rijder uit Duitsland en Polen. Overall werden we 18e in het verenigingsklassement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *